Се враќаме наскоро!

We’ll be back soon!

Во моментот се извршуваат новитети на alidedo.mk. Се гледаме наскоро , мај 2021

Sorry for the inconvenience but we’re performing some maintenance at the moment. We’ll be back online at may 2021!